Je nutné nainstalovat Flash player

Benefiční koncert na podporu domácího hospice Motýl



 

Na benefiční Koncert pro Motýla zve v úterý 3. listopadu 2015 do divadla MDK Sokolov nezisková organizace Pomoc v nouzi, o.p.s. Smyslem dobročinné akce je podpořit Domácí hospic Motýl, který na Sokolovsku poskytuje specializovanou paliativní péči umírajícím lidem v jejich domácím prostředí.

 

Součástí večera proto bude peněžní sbírka, jejíž výtěžek půjde na zakoupení oxygenerátoru pro potřeby mobilního hospice. „Přenosný kyslíkový koncentrátor je přístroj usnadňující dýchání a my ho zapůjčujeme do rodin, kde se starají o umírajícího. Takový člověk pak může díky hospicové a paliativní péči důstojně zemřít v domácím prostředí v kruhu svých nejbližších,“ řekl Jan Sebján, ředitel Farní charity Sokolov, která spolupracuje s občanským sdružením Střípky na provozu mobilního hospice.

 

Vstup na Koncert pro motýla je volný. Kdo ale bude chtít, může libovolnou částkou podpořit finanční sbírku a udělat tak dobrý skutek. Přispět bude možné buď přímo do sběrné kasy, nebo prostřednictvím dražby velkoformátových fotografií cestovatelky a fotografky Karolíny Trskové. Její snímky se budou prodávat v závěru programu, přičemž platí pravidlo, že kdo nabídne více, ten získá jednu z pěti exkluzivních fotografií pořízených v exotických zemích.

 

Na benefiční akci vystoupí Pěvecký sbor Svazu Ukrajinců Bohemie, Tanečníci souboru Khamoro, Marching band Roberta Kučery a kapela Devleskero drom Sboru Církve adventistů sedmého dne. Začátek je v 18 hodin.

 

 

 


Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

logo smok 9 listu[1].png

Logo DSMOK

 

Dotace ESF.jpg

 

Projekt OPŽP.png

 

DOTACE KK 2021.png